Billige Kid sykkel

Varenr.: CB018 billig Kid sykkel produkt fordel som nedenfor: sykle gutt, utholdenhet øvelsen effekt på de indre organene er svømming og kjører. Barn sykle trener muskler, ledd og leddbånd i hele kroppen. Hest barns sykler kan også...
Chat nå

Produktdetaljer

Varenr.:CB018 Billige Kid sykkel

Produkt fordel som nedenfor:

Barn sykle, er utholdenhet øvelsen effekt på de indre organene svømming og kjører. Barn sykle trener muskler, ledd og leddbånd i hele kroppen. Riding barns sykler kan også trene barnets balanse evne. Trening er barnets natur. Riding barnets sykkel kan fremme barnets trening og balansere evnen. Jo raskere rir de barns sykler, bedre utviklingen av barns sport talenter.

Sykler kan gjøre babyen miste vekt. Sykling er et verktøy for vekttap. Når man kjører sykkel, på grunn av den periodiske aerobic treningen, exerciser forbruker mer kalorier og får betydelig vekttap. Selv om hastigheten på en baby tur er mye tregere enn en voksen, er mengden av trening nok til å brenne mye fett i forhold til vekten sin. De fleste av dagens babyer er for tykk, sykle gutt er et godt valg for barnet å slanke seg.


85% SKD pakke

12" barna sykkel: 1837PCS/40"HQ

14" barna sykkel: 1545PCS/40"HQ

16" barna sykkel: 1236PCS/40"HQ

18" barna sykkel: 1014PCS/40"HQ

20-tommers barna sykkel: 850PCS/40 "HQ

image001.jpgimage002.jpg    

Hot Tags: Billige gutt sykkel, Kina, produsenter, leverandører, fabrikken, engros, tilpasset, bulk, gratis prøve

Forespørsel

You Might Also Like