Hva er forskjellen mellom en CARO multifunksjonell barnevogn og en CARO lettvekt vogn?

- Mar 05, 2020-

Hva er forskjellen mellom en CARO multifunksjonell barnevogn og en CARO lett vogn?


For det første er vekten til barnevogner forskjellig.

Vekten av CARO multifunksjonell barnevogn BB108 er 10 kg, CARO barnevogner BB819 med høyt landskap har 12 kg, en annen CARO lett barnevogn BB801Y er bare 6,50KG. Så vi sa at den lette barnevognen er mer egnet for å reise med babyen din.  

     

For det andre materialene til   barnevogner er forskjellige.

I produksjonsprosessen er materialene som brukes til multifunksjonelle barnevogner og lette babyvogner helt forskjellige. For eksempel bruker CARO multifunksjonelle barnevogn BB108 8 tommers forhjul og 10 tommers bakhjul, CARO høyt landskap   barnevogn BB819 har oppblåsbare- Gratis PU-hjul, men CARO lettvekts kompakt barnevogn BB801Y er 4,5 tommers EVA-hjul. Det kan ses at under bruk vil den multifunksjonelle barnevognen bringe babyen mer sikkerhet og komfort.

 

For det tredje komforten ved å ri på et spedbarn barnevogn er annerledes.

På tøffe veier vil CARO multifunksjonelle barnevogn BB108 være mer stabil å bruke, dens støtdempingsevne er utmerket, og det kan gi en behagelig opplevelse for babyen. For CARO high view baby-spasertur er BB819, ikke bare setet er bredere, men også avstanden fra bakken er høyere, det kan utvide babyens syn og unngå å puste inn i bilens eksos og støv   fra bakken . Imidlertid er den bærbare CARO-barnevognen BB801Y helt annerledes. Setet er relativt lite og nær bakken, det vil gjøre at babyen føler seg ukomfortabel.

 

For det fjerde er fordelene og ulempene med barnevogner forskjellige.

CARO lett   barnevogn BB801Y er liten og lett, den er enkel å ha med, tar ikke plass, det er en veldig praktisk stil. Imidlertid ulempene med den lette   barnevogn er også åpenbar, komfortytelsen er ikke ideell, og babyens synsfelt er begrenset.

CARO multifunksjonelle barnevogn BB108 kan gi en bedre rideopplevelse for babyer, og den har forskjellige funksjoner, men den er større og tyngre. Det er ikke praktisk for mødre å bære det. Den er ikke egnet for å reise.

baby stroller,stroller,multi-functional baby stroller,multifunctional stroller